Zeer geslaagd en interessant Business Event

15 maart, 2020

Dat bedrijfsbezoeken bij en voor onze sponsors uiterst populair zijn dat heeft het verleden reeds meermalen bewezen. In het rijtje van TOP bezoeken mag zich zeker scharen het bezoek op donderdag 12 maart aan de bedrijven Platimex en Walraven, beiden gevestigd in Mijdrecht en slechts een paar honderd meter van elkaar verwijderd.

Ondanks wat afzeggingen i.v.m. “Corona” was een zeer gastvrij ontvangst van Jeroen de Jong van Platimex ons deel. Nadat iedereen zich tegoed had gedaan aan de heuse Argon gebakjes heeft Jeroen een rondleiding gegeven door zijn bedrijf. Dit vergezeld van een zeer inspirerend verhaal over de wijze waarop het bedrijf gekomen is waar het nu staat. De interesse voor het technische gedeelte in de machinekamer was groot, dit tot zichtbaar genoegen van Jeroen. De slogan van het bedrijf “de juiste reclame is goud waard” bestaat niet alleen uit woorden maar wordt ook in de praktijk gebracht. Maar dat was bij Argon al bekend gezien het feit dat Jeroen al jaren leverancier en sponsor is. Meer weten over Platimex kijk op de site www.platimex.nl

Het vervolg van de middag was het bedrijfsbezoek bij Walraven. Zoals aangekondigd in de meest recente CCZ nieuwsbrief waren ook zij bereid om hun deuren te openen voor onze andere sponsors.
Na een openingswoord van Leon Raadschelders was het Jan Hendrik van Walraven die ons, begeleid door een video, mee heeft genomen naar waar en hoe het allemaal is begonnen. En vervolgens tot het heden waar zij inmiddels, binnen de installatie branche, wereldspeler zijn geworden. Ook Pelle van Walraven had de tijd en moeite genomen om iedereen zijn verhaal te doen en de toekomstplannen uiteen te zetten.
De presentatie werd gevolgd door een rondleiding door de 3 heren waarbij de groep in 3’en werd verdeeld. Hierdoor genoeg ruimte en gelegenheid om 1 op 1 vragen te stellen en een beeld te krijgen van zowel het oude als nieuwe gedeelte van het bedrijf. Aan het einde van de rondleiding was iedereen geweldig onder de indruk op welke wijze productie en innovatie hand in hand gaan.
Dat de slogan “the value of smart” geen nadere uitleg behoeft zegt in feite alles over dit bedrijf. Meer weten over Walraven kijk op de site www.walraven.com

Bent u ook trots op uw bedrijf en lijkt het u leuk om een bedrijfsbezoek door ons te laten organiseren laat het weten op commercielezaken@svargon.nl of spreek uw contactpersoon binnen de commissie aan.


Terug naar het overzicht