Selectienieuws volgend seizoen

11 mei, 2020

Het is weer eens tijd voor een update over de stand van zaken voor wat betreft de selectie en dan beginnen we met het vertrek van Ritchie Zinga. In de winterstop aangesloten en nu heeft hij aangegeven te vertrekken naar competitiegenoot Huizen, we hebben dus maar kort van zijn terugkeer mogen genieten.

Maar gelukkig is er meer te melden aan de kant van blijvende en komende spelers, want Adil Lechkar (dit seizoen door blessureleed langdurig aan de kant gestaan), Jordi Stam en Marijn van Wandelen hebben aangegeven gewoon aan de Hoofdweg te blijven spelen. Daarnaast zijn er enkele spelers, die na een eerder verblijf bij Argon terugkeren, te weten Berkay Karadag (nu JSV Nieuwegein) en Justin Schouten (nu Zwanenburg) die beiden bij ons al in de jeugd hebben gevoetbald en aan zullen sluiten bij de selectie.
Daarnaast zal bij het aanvallende deel van de selectie een plaats zijn voor Rezgar Kasim, die overkomt van DIOS in Nieuw Vennep, maar in het verleden al in onze gemeente heeft gespeeld bij Abcoude.

Ook zullen in het nieuwe seizoen enkele jongens vanuit het tweede doorschuiven, te weten Sven Beek, Guy-Robert Hamenyimana en Richard Ozuna Castillo, terwijl vanuit de Onder 19 Dani Atanes, Niels de Vries en Jordy Zwaneveld gaan proberen aan te haken bij de eerste selectie.

Dan wat betreft de begeleidingsstaf: Ludo Pistorius zal assistentie krijgen van Gerard Aafjes, terwijl de doelmannen te maken gaan krijgen met Sven Scholte, die vanuit de keeperschool van Glenn Berkelaar aanschuift. Hij combineert deze functie met zijn activiteiten bij FC Utrecht, waar hij jeugdkeepers traint. Als teammanager zal Henk Boelhouwer betrokken zijn bij de eerste selectie.

Tot zover de berichtgeving, mocht er nader nieuws zijn hoort u dat natuurlijk weer via deze website.


Terug naar het overzicht