Update selectie 2020/2021

02 juni, 2020

Er is nog weer enig nieuws te melden aangaande de samenstelling van de selectie voor komend seizoen. Er zijn nog twee spelers, die hebben aangekondigd aan te willen sluiten bij ons vlaggenschip en beide spelers zijn voornamelijk aanvallend ingesteld.

Van FC Aalsmeer maakt Giliano Eijken de overstap naar onze vereniging, terwijl van ASV Arsenal Marwin Samseer de stap naar Argon komt maken. Met deze spelers lijkt de groep inmiddels compleet, maar het is nog geen 15 juni dus zal de deur vast nog niet volledig op slot zitten mocht zich nog een buitenkansje aanmelden. Vooralsnog echter zal de technische staf zich richten op de nu samenstelde groep om daarmee tot aansprekend voetbal en dito resultaten proberen te komen.

Omtrent de indeling voor het nieuwe seizoen is op dit moment nog geen duidelijkheid met uitzondering van de promotie van koploper Scherpenzeel dat heeft mogen profiteren van de ruimte, die gedurende het vorige seizoen in hogere klassen was ontstaan, een mooie beloning voor een zeker goed seizoen. De vrije positie die daardoor in onze klasse is ontstaan zal dus opgevuld moeten worden, daarover zal in de komende weken duidelijkheid komen.


Terug naar het overzicht