Dubbel sparen met Intersport Twinsport

12 juli, 2020

Onze sponsor Intersport Twinsport introduceert een spaaractie door middel van de speciale VIP APP, het Spaar voor je club programma.

INTERSPORT heeft een VIP-programma. Dit houdt in dat je op bijna al je aankopen kunt sparen voor korting op je volgende aankoop bij INTERSPORT.

Hoe kun je sparen?
Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de INTERSPORT VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:
• Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
• Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
• Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.

Wat is er dan zo bijzonder aan deze app voor Argon?
• Als de leden zich in de VIP-app aanmelden als lid van Argon, wordt er op elke aankoop ook nog eens 2,5% gespaard voor de club!
• Dus aan het einde van elk jaar komt er een gespaard bedrag vrij voor de club om die te kunnen investeren in goederen voor de club.
• Om je als lid aan te melden moet een activatie code gebruikt worden. Deze activatie code is dus van groot belang! Voor onze club is de activatiecode heel simpel: argon

Het lijkt ons logisch dat wij deze actie van ganser harte bij u aanbevelen! De werkwijze wordt op bijgaande afbeelding duidelijk uiteen gezet.


Terug naar het overzicht