Zeer geslaagde seizoensafsluiting

19 juli, 2020

Ook voor SV Argon en haar leden was het een vreemd verloop van het seizoen. Afgezien van een aantal aangepaste trainingen de afgelopen weken was het complex aan de Hoofdweg in Mijdrecht een aantal maanden gesloten.

Dat velen hun trip naar de vereniging en het missen van de onderlinge contacten toch wel als een groot gemis hebben ervaren was aanleiding om de mogelijkheden te bekijken om toch het seizoen op een waardige wijze af te sluiten. Dit uiteraard op basis van alle RIVM-regels die in acht genomen moesten worden.

Dankzij de inzet van zowel bestuur als de vele vrijwilligers is dat gelukt. Afgelopen zaterdag tussen 09.00 uur en 15.00 uur hebben zowel jeugd- als seniorenleden onderling een toernooi gespeeld onder toeziend oog van vele supporters. Het weer was ons gunstig gezind en dat was zeker te merken ook aan de opkomst na het toernooi waar onder het genot van een drankje/hapje de dag werd afgesloten. De hoop is dat er over een aantal maanden binnen het “nieuwe normaal” weer lekker gesport kan worden en dat velen hun weg weer vinden naar de vereniging waar hun hart ligt. SV Argon. Daar moet/wil je zijn.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door: Boni Mijdrecht // Walraven // ISX Beveiliging- De Ronde Venen


Terug naar het overzicht