Smit&Dorlas en SV Argon gaan voor contractverlenging

22 september, 2020

Binnen de voetbalwereld is het gebruikelijk dat er periodiek overleg plaatsvindt over de inhoud van contracten. Dit is niet anders bij contracten die er door onze vereniging zijn afgesloten met sponsors. Zo ook met onze jarenlange trouwe sponsor Smit&Dorlas.

De afgelopen periode is er, onder het genot van een goede bak koffie, veelvuldig overleg gevoerd hetgeen heeft geresulteerd in een meerjarige verlenging van de sponsorafspraken. Beide partijen zijn hiermee zeer in hun nopjes en zijn blij dat de samenwerking voor de komende jaren gewaarborgd is.

Op de foto namens Smit&Dorlas de heer Sander Maas en namens SV Argon de heren Peter Schoonderwoerd, Theo Kooijman en Marco Bakker.

De naam Smit&Dorlas is een naam die er mag zijn binnen de koffiewereld. Aan een duidelijke missie namelijk “de beste koffie maken” wordt elke dag keihard gewerkt door de mensen aan de Nijverheidsweg 1 in Mijdrecht.

Op dit adres zijn zowel opslag/branderij met daarnaast een zeer mooie showroom gevestigd waarbij elke bezoeker wordt meegenomen in het gehele koffieproces. Het juiste product, topapparatuur en een perfecte service, dat zijn de kenmerken van Smit&Dorlas. Het bedrijf heeft zelfs een eigen Koffie Academie. Onder begeleiding van één van de barista's kan je een workshop volgen en een officiëel SCA certificaat behalen, na een examen.

Voor uitgebreide informatie over het bedrijf verwijzen wij graag naar de website www.smitdorlas.nl  Mocht u persoonlijk contact wensen is het bedrijf bereikbaar onder nummer 0297-284000. Een mail sturen is uiteraard ook mogelijk, info@smitdorlas.nl

Argon bedankt Smit&Dorlas voor de samenwerking!


Terug naar het overzicht