Samen met Bebouw Midreth proberen we Corona er onder te krijgen

26 september, 2020

Het uitbreken van het Corona virus heeft ook voor SV Argon heel veel impact. Iedereen heeft hier inmiddels in de praktijk genoeg van mee gekregen. Om de gezondheid van iedere bezoeker van ons complex zo veel mogelijk te waarborgen en tevens te voldoen aan de door de overheid ingestelde maatregelen zijn ook organisatorische maatregelen noodzakelijk. Dat we hierbij alle steun kunnen gebruiken spreekt voor zich.

Wij zijn blij dat onze trouwe sponsor Bebouw Midreth hierin niet alleen wil meedenken maar ook zeker daadwerkelijk uitvoering wil geven. Door het beschikbaar stellen van hekwerk worden looproutes gecreëerd die zeer gewenst en noodzakelijk zijn binnen ons complex.

Bébouw Midreth is als ontwikkelende aannemer al veertig jaar actief in de meest uiteenlopende markten en thuis in alle bouwdisciplines; van woningbouw tot utiliteitsbouw en van vastgoedontwikkeling tot renovatie, transformatie en verbouwingen. Vanuit Mijdrecht creëren en realiseren zij projecten in het Groene Hart en de omliggende Randstad, binnen de lijn Amsterdam - Utrecht.
Innovatie, flexibiliteit, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en klantgerichtheid voeren bij hun de boventoon. Zo'n tachtig enthousiaste en vakkundige professionals staan voor u klaar. Ze maken deel uit van het VolkerWessels-concern, waarbij er gebruik gemaakt wordt van elkaars kennis en kunde. Samen bouwen ze aan een eindresultaat dat staat.

Bebouw Midreth is gevestigd aan de Groot Mijdrechtsestraat 11 in Mijdrecht en bereikbaar onder nummer 0297-760100. Hun website is www.bebouw.nl


Terug naar het overzicht