Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij SV Argon

27 september, 2020

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. SV Argon doet ook mee, dus kom naar een van onze proeflessen voor voetbal, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken!

Van 14 tot en met 27 september heeft iedereen bij minimaal € 10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app ontvangen. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze sportzegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs en dus ook bij SV Argon.

Heb je altijd al voetbal willen proberen? Boek dan met je sportzegels uit de AH-app een proefles bij SV Argon via www.proefdesport.nl Ons aanbod tijdens de sportactie is voor 7 t/m 99 jaar en bestaat uit lekker meetrainen met een team. Als je na de proefles besluit om lid te worden, ontvang je een leuke attentie uit de SV Argon fanshop.

Voor meer informatie over SV Argon en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met afdeling Veldvoetbal, via veldvoetbal@svargon.nl Zie ook onze website voor meer informatie over de club: www.svargon.nl


Terug naar het overzicht