Advertorial Skepp kantoorinrichting

09 oktober, 2020

SKEPP is in 2013 gestart en het bedrijf bestaat inmiddels uit 3 producten. Je zou ons kunnen zien als een disruptive gamechanger in een veranderende markt. Met SKEPP richten we ons op deze ontwikkelingen door onszelf te profileren als een proptech-onderneming, door mee te gaan met de nieuwste trends op het gebied van digitalisering en automatisering. Voorbeelden hiervan zijn Virtual Reality en Augmented Reality.

SKEPP doet er dan ook alles aan om vertrouwen op te bouwen middels onze uitgebreide en persoonlijke service. SKEPP levert uitsluitend kantoormeubelen volgens de juiste kwaliteitsnorm. Het kantoormeubilair is ergonomisch, gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt verkocht tegen aantrekkelijke prijzen.

SKEPP kan ook wel gezien worden als de AIRBNB van de kantorenmarkt. SKEPP brengt bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte in contact met pandeigenaren, operators en verhuurders van kantoorruimte. Het ruime aanbod aan kantoorruimten zorgt ervoor dat er altijd wel iets tussen zit voor jouw onderneming!

Op de website van SKEPP kan jij eenvoudig jouw kantoorruimte virtueel inrichten met de kantoormeubelen van SKEPP. Met Officeplanner kan jij snel jouw droomkantoor samenstellen. Officeplanner is zowel geschikt voor klanten die al een kantoor huren via SKEPP, als voor klanten die geen kantoorruimte hebben.


Terug naar het overzicht