HEMA Pieten toernooi

25 november, 2020

Ook Sinterklaas heeft dit jaar erg te lijden onder de Corona maatregelen. Zo heeft hij ons laten weten dat hij dit jaar niet persoonlijk in staat is om ons complex met een bezoek te verblijden. Ook het traditionele Sinterklaas bowlen met de O10 en O11 kan dit jaar hierdoor geen doorgang vinden. 

Toch willen wij deze jaarlijks terugkerende gebeurtenis ook dit jaar niet ongemerkt voorbij laten gaan. De EVC heeft samen met de coördinatoren nu besloten om de interne toernooitjes die de jongste jeugd nu aanstaande zaterdag 28 november spelen, in het teken te zetten van onze goedheiligman. Deze interne strijd hebben we speciaal voor deze dag omgedoopt tot het HEMA Pieten toernooi!

Door de aanvangstijden van de jongste groepen te wijzigen, hopen wij dat de jeugd t/m JO12 (incl. JO13-3) allemaal tegelijk klaar zijn. De kinderen worden na afloop verwacht op de tribune naast het hoofdveld, waar we met zijn allen toch nog even een heel klein feestje gaan bouwen. Dit natuurlijk ter ere van de aanstaande verjaardag van Sinterklaas. Mogelijk stuurt Sinterklaas toch ook nog even een kleine delegatie onze kant op, om het feestje nog wat extra op te leuken. Met dank aan de HEMA, krijgen alle kinderen na afloop ook nog wat lekkers mee naar huis.


Terug naar het overzicht