Koningsdag Penalty toernooi

15 april, 2019

Vrijdag 26 april 2019 wordt het jaarlijkse Koningsdag Penaltytoernooi weer georganiseerd bij SV Argon. Ook dit jaar organiseert Oranjeverenging Mijdrecht in samenwerking met SV Argon het jaarlijkse penaltytoernooi. Dit jaar zal het evenement een iets andere invulling krijgen.

Voor de jongste jeugd blijven de penalty’s centraal staan. De oudere jeugd (O15/O14 en O17/O16) zal de keepers onder vuur nemen middels Shoot Outs, waarbij vanaf de middencirkel één op één het duel met de keepers zal worden opgezocht.
Dit jaar wordt voor het eerst de basketbalafdeling van SV Argon betrokken en bestaat de mogelijkheid om je basketbal skills te laten zien. Het evenement zal muzikaal begeleid worden door DJ Nick. 

Deelnemers aan het Penalty Toernooi en de Shoot Outs (mogelijk aanstormende basketbal talenten uit de Ronde Venen) kunnen zodra zij daarmee klaar zijn, ook hun schotvaardigheid met hun handen testen, door 2 strafworpen te nemen. 

Per groep zijn er mooie bekers te winnen, voor de 1e, 2e en 3e prijs.Voor alle deelnemers in de O7 groep is er een mooie medaille!

Om 22:00 uur zal de Koningsdag 2019 officieel worden geopend met een spectaculaire vuurwerkshow. 

Nadere info volgt.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Koningsdag Penalty Toernooi 2019


Terug naar het overzicht