Hema Pieten voetbal

03 december, 2020

Op zaterdag 28 november werd de jeugd O7 t/m O13 verrast met een bezoek van twee Pieten. De Pieten gingen tot grote hilariteit van de kinderen gezellig meedoen met het spel.
Eén van de Pieten liet ook nog keeperskwaliteiten zien maar werd geholpen door de kinderen, want niemand wil tenslotte verliezen.

Na dit potje mochten de kinderen met de Pieten op de foto in het doel, waarbij de meest stoere poses werden aangenomen, want het is wel heel stoer om voor de groep op de grond te liggen.

Nadat alle velden bezocht waren en iedereen klaar was met voetballen kwamen de kinderen en hun leiders naar de tribune, waar ze van de Pieten allemaal een chocoladeletter en een zakje pepernoten kregen. Vervolgens werden er nog Sinterklaasliedjes gezongen, waarbij Piet zijn dirigeerkwaliteiten liet zien, want ja, Piet is zeer veelzijdig. Daarna nog even op de foto met z’n allen en zo kunnen we spreken van een zeer geslaagde ochtend die volgens de regels Coronaproof verliep.

Deze ochtend werd in samenwerking met de Evenementencommissie mede mogelijk gemaakt door HEMA Mijdrecht. Een fotoreportage is te zien op onze pagina met fotoalbums.


Terug naar het overzicht