Advertorial: OrangeAudio

18 december, 2020

10% ledenkorting bij de nieuwe hifi-winkel in Mijdrecht. Lees meer:

Wie belangstelling heeft voor een home cinema audio, multi room audio en audio die niet "gezien" hoeft te worden maar waarbij de belevenis centraal staat raden wij om zeker een bezoek te brengen aan OrangeAudio. Na een succesvolle start in Breukelen is het bedrijf sinds kort gevestigd in Mijdrecht. Gestart met de vraag vanuit de zakelijke markt heeft de particuliere consument steeds vaker de weg gevonden naar deze gespecialiseerde hifi-winkel.

In de specifieke aangelegde audio kamers zijn 4 surround audiosets te beluisteren. Tevens is er een ruimte waar andere stereo-oplossingen kunnen worden geluisterd voor in zitkamers of andere ruimtes. 
In een tijd waar steeds meer tijd, aandacht en geld wordt besteed aan de inrichting van uw huis is kennis en goed advies een absolute must. Apparatuur is te verkrijgen in diverse prijsklassen zodat het voor velen betaalbaar is.

In het licht van de feestdagen ontvangt u als lid van SV Argon nu 10% korting op veel producten op vertoon van uw ledenpas. Een mooie actie die geldig is tot 31-12-2020 die wij graag bij u onder de aandacht brengen. OrangeAudio is gevestigd aan de Genieweg 4 in Mijdrecht. Naast de reguliere openingstijden is het ook mogelijk om op afspraak te komen, ook ’s avonds. Thomas Berger en Toine van Hal zijn bereiken onder telefoonnummer 0294-295349 en per mail op info@orange-audio.com. Het bezoeken van de website www.orange-audio.com geeft overigens ook een zeer uitgebreid beeld van de mogelijkheden van deze nieuwe Mijdrechtse ondernemer.


Terug naar het overzicht