Advertorial: Het Rechthuis voor Thuis bezorgt nu ook echt bij je thuis!

18 december, 2020

 Sinds 22 oktober zijn de deuren van de plop-up store Het Rechthuis voor Thuis geopend. Wie door de Passage in Mijdrecht komt, kan niet anders dan even bij de sfeervolle zaak naar binnen lopen. Bij de tijdelijke winkel kan iedereen al weken terecht voor heerlijke tapas, een enorme keuze aan bieren van Nederlandse bodem en maar liefst 250 prachtige wijnen. Goed nieuws: het assortiment van Het Rechthuis voor Thuis is uitgebreid met de gerechten die normaal gesproken worden geserveerd in Eetcafé Het Rechthuis. En die komen ze nu nog bij jou thuisbezorgen ook!

Vertrouwde Rechthuis gerechten
“Iedereen vindt de tapas heerlijk, maar mensen bleven toch vragen naar onze vertrouwde gerechten. Die worden blijkbaar gemist! Daarom hebben we besloten die ook in het assortiment op te nemen.” vertelt Frank Tulp, mede-eigenaar van Het Rechthuis, die samen met zijn compagnon Gerrit Verweij binnen twee weken een delicatessezaak in Mijdrecht liet opploppen. Sinds deze week kun je dus via de bestelsite www.rechthuisvoorthuis.nl niet alleen de lekkerste tapas, maar ook diverse voorgerechten, brochettes, maaltijdsalades, verschillende pasta’s, de kids special, een schnitzel, een wildstoof en diverse desserts bestellen.

Online bestellen, thuis laten bezorgen
Alle tapas, voor-, hoofd- en nagerechten, bieren en wijnen die op de bestelsite staan, laat je vanaf nu dus thuisbezorgen. De bestelsite werkt heel simpel: je kiest je favoriete gerechten, doet ze in je winkelmandje, betaalt online en laat al het lekkers gewoon door het team van Het Rechthuis brengen. Bij je bestelling kun je aangeven op welk tijdstip je alles wilt ontvangen. Bestellingen moeten wel minimaal een uur van tevoren worden doorgegeven, want de chef bereidt alle gerechten natuurlijk vers!

Ophalen mag ook
Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om bij de winkel de bestelde gerechten op te halen. Laat je dan vooral door het team adviseren over het lekkerste bier en de beste wijn voor bij jouw favoriete maaltijd!

Trek gekregen?
Bestel dan nu online alle vertrouwde gerechten van Het Rechthuis voor thuis. Ga naar www.rechthuisvoorthuis.nl of kom langs in de plop-up store op de Passage 28 in Mijdrecht.


Terug naar het overzicht