Selectienieuws

09 februari, 2021

Terwijl we ons met z’n allen afvragen, wat er nog mogelijk zal zijn in het lopende onderbroken seizoen (zie in de bijlage de routekaart die de KNVB heeft gepresenteerd voor informatie van het officiële kanaal) zijn we inmiddels in de tijd van het jaar gekomen, dat de verantwoordelijken zich bezig dienen te houden met de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. Daar zijn de nodige gesprekken al over gevoerd, veelal telefonisch dan wel digitaal, en de eerste resultaten kunnen we melden. Dit bericht gaat over spelers van de huidige selectie, die aangegeven hebben ook volgend seizoen gewoon bij Argon in de selectie mee te willen draaien.

De eerste die een positief antwoord heeft gegeven op de vraag aangaande het nieuwe seizoen is Yannick van Doorn, onze aanvoerder van het eerste elftal. Uiteraard een prima voorbeeld, dat gelukkig al door meerdere spelers is gevolgd, want de volgende namen kunt u ook noteren: Tygo Limburg, Timo van der Meer, Younes Ouaali, Justin Schouten, Jordy Stam, Marijn van Wandelen en Jordy Zwaneveld.

We gaan er van uit dat we u binnen niet al te lange tijd een update van deze lijst kunnen geven, uiteraard zal dat dan weer via deze website gebeuren.


Terug naar het overzicht