Advertorial: Van der Helm Makelaardij

15 februari, 2021

Gedrevenheid, kwaliteit en service bij Van der Helm Makelaardij

Van der Helm Makelaardij is een gedreven makelaarskantoor gevestigd in Wilnis (Herenweg 46) en werkzaam in de gemeente De Ronde Venen. Een begrip als het gaat om het verkopen van uw woning en het aankopen van uw droomhuis. Met een enthousiast, ervaren en goed opgeleid team gaan ze voor kwaliteit.

Aan- of verkoopplannen? Zij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij hun op kantoor.

Verkoopbegeleiding
Misschien worstelt u al langer met het idee om op zoek te gaan naar een nieuwe woning omdat uw huidige woning gewoonweg niet meer past bij uw woonwensen.

Om uw droomhuis te kunnen kopen moet u vaak eerst uw huidige woning verkopen. Dit is voor veel mensen een ingrijpende ervaring.

Door Van der Helm in te schakelen maakt u een keuze voor een volledig en professioneel dienstenpakket, dat garant staat voor een succesvolle verkoop. Zij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden en begeleiden u door het gehele proces.

Waar zij zich in onderscheiden is de persoonlijke benadering, een deskundige team en de actieve aanpak om vraag en aanbod snel en goed te matchen.

Aankoopbegeleiding
De markt is “overspannen” en het vinden van een woning is moeilijk. Ook op het gebied van aankoopbegeleiding zijn zij er voor u. Afgelopen jaar hebben zij veel klanten succesvol mogen helpen met de aankoop van hun droomwoning. Ook dit jaar zetten zij zich graag weer in om mensen te helpen in deze onvoorspelbare woningmarkt.

Geïnteresseerd?
Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Zij maken graag een vrijblijvende afspraak met u. Neemt u hiervoor contact op via info@vanderhelmmakelaardij.nl of bel via 0297-591996.

Eerst nog even oriënteren? Neem dan gerust een kijkje op de website www.vanderhelmmakelaardij.nl voor meer informatie.


Terug naar het overzicht