Selectienieuws update

21 februari, 2021

Zoals beloofd brengen we u met regelmaat op de hoogte van de stand van zaken wat betreft de samenstelling van de selectie voor het volgende seizoen.

In navolging van de acht spelers, die eerder aangaven ook in het nieuwe seizoen deel uit te willen maken van de groep onder leiding van Ludo Pistorius, kunnen we nu de volgende namen noteren van blijvende spelers: Dani Atanes, Bas Boelhouwer, Giliano Eijken, Ian Refos, Marwin Samseer en Raoul van Wijk.

Daar staat tegenover dat Niels de Vries heeft aangegeven dat hij gaat vertrekken naar de reserves van Ajax zaterdag en dat het verblijf van Mehmet Kaya bij onze club beperkt zal blijven tot een jaar, we wensen beide spelers succes bij het vervolg van hun sportieve loopbaan.

bart-van-der-voort.jpg

Ook kunnen we de komst van een nieuw gezicht melden, want Bart van der Voort heeft besloten om aan te sluiten bij onze spelersgroep. De jonge verdediger, die overkomt van het in de 3e divisie uitkomende Sportlust ’46, hoopt bij ons op meer speelminuten om zich zo sneller te kunnen ontwikkelen. We heten Bart uiteraard van harte welkom en wensen hem een aangenaam verblijf aan de Hoofdweg toe.


Terug naar het overzicht