Dank en steun voor onze sponsors

12 maart, 2021

In een tijd dat veel dingen niet meer als vanzelfsprekend beschouwd worden wil SV Argon haar trouwe sponsors nogmaals danken. Danken voor de steun, in welke vorm dan ook, aan de vele ondernemers die het gelijk aan de vereniging zo verdraaid moeilijk hebben. Trots en respect naar velen die de club zijn blijven steunen.

Normaliter vinden de sponsors elkaar op het sportcomplex aan de Hoofdweg in Mijdrecht of bij de events die de sponsorcommissie regelmatig organiseert. Alleen dat kan nu even niet. Dit laat onverlet dat de vereniging op andere manieren de sponsors een helpende hand wil bieden. Door bijvoorbeeld de leden op te roepen vooral bij de sponsors diensten of produkten te kopen, sponsors digitaal met elkaar in verbinding te brengen, persoonlijk een sponsorbox bij elke sponsor langs te brengen met informatie, leuke aanbiedingen of gadgets van andere sponsors. Of hen kosteloos een advertorial te laten plaatsen op de altijd druk bezochte Argon-website. Diverse sponsors hebben inmiddels profijt van al deze acties en aandacht.

Ook interesse om de vereniging te steunen, uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen of uw zakelijke intenties handen en voeten te geven? Neem gerust contact op met commercielezaken@svargon.nl


Terug naar het overzicht