Advertorial: PhoneHouse Mijdrecht

15 maart, 2021

Stel je eens voor: het is weer tijd om je abonnement te verlengen, maar je situatie is veranderd en eigenlijk moet dat abonnement dus mee veranderen. Of.. het is tijd voor een nieuw toestel, maar hoe zit het dan met het adressenboek, foto’s, video’s, notities en al die belangrijke apps? En hoe lang ben je dan precies onbereikbaar?

PhoneHouse Mijdrecht is de telefonie winkel waar je terecht kunt als je zeker wilt weten dat je zorgeloos van het ene naar het andere toestel + abonnement over gaat. Met werkend op weg zorgen we ervoor dat je met een werkende telefoon de winkel uit gaat. Medewerkers Norbert en Jesper ademen service, doen altijd de voordeligste aanbiedingen en PhoneHouse Mijdrecht is onafhankelijk. Dus je krijgt altijd de aanbieder/ provider die het beste aansluit bij jou(w situatie)!

Wil jij het maximale uit je abonnement halen? Kies dan voor internet, tv en bellen voor thuis. Naast het afsluiten van je mobiele abonnement kun je bij ons ook terecht voor een alles-in-1 abonnement voor thuis.
Je kunt bij ons ook voor Zakelijke aansluitingen terecht!
Je kunt online bestellen en je bestelling in de winkel ophalen of een afspraak maken om natuurlijk gewoon lekker tussen ons grote assortiment in de winkel je keuze maken met behulp van een van onze kundige medewerkers.

PhoneHouse Mijdrecht
De Passage 5
3641 AK MIJDRECHT

Telefoon 0297 712 350
Mail mijdrecht@phonehouse.nl
WhatsApp 0297 712 350


Terug naar het overzicht