FC Utrecht Voetbalkamp in de meivakantie bij SV Argon

27 maart, 2021

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkampen in de meivakantie in Mijdrecht bij SV Argon hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie. Het FC Utrecht Voetbalkamp is voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar.

Programma
Er is een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het voetbalkamp waar kinderen super enthousiast vandaan komenomdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen maar ook beter hebben leren samenspelen.

Persoonlijke aandacht en meer dan voetbal
Er wordt tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen de spelers meer persoonlijk aandacht krijgen. Dit zorgt ervoor dat hen meer bijgebracht kan worden op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak. Door sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter voetballen, we helpen de kinderen zich ook op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Head of Coaches en trainers
Het FC Utrecht Voetbalkamp in Mijdrecht bij SV Argon staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp wordt de training verzorgd door verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de FC Utrecht Academie, talentvolle trainers van RAC-clubs (een samenwerkingsverband tussen Regionale Amateurclubs en FC Utrecht) en talentvolle trainers van SV Argon die extra worden opgeleid door FC Utrecht.

Kosten en leeftijden
De kosten voor Het FC Utrecht Voetbalkamp in Mijdrecht bedragen € 114,-. Dit is exclusief het verplichte en prachtige FC Utrecht Voetbalkamp tenue van € 30,-. Mocht het tenue al in je bezit zijn, dan hoef je deze € 30,- niet te betalen.

Deze € 114,- is inclusief alle tussendoortjes, lunch en drinken en inclusief een FC Utrecht goodiebag. In de goodiebag zitten onder andere twee wedstrijdkaartjes (te verzilveren na de Corona-periode) én nog andere leuke cadeaus van FC Utrecht.

Het FC Utrecht Voetbalkamp in Mijdrecht in de meivakantie is op maandag 3 en dinsdag 4 mei voor alle kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Hier kun je inschrijven!

Corona maatregelen
FC Utrecht Experience, SV Argon en Ubuntu Sport nemen de verantwoordelijkheid in de bestrijding van het Coronavirus zeer serieus, daarom zijn, direct na de eerste uitbraak van het virus al, alle maatregelen getroffen die nodig zijn voor het organiseren van een veilig en hygiënisch sportevenement. Er is een duidelijk protocol waarvan alle betrokken medewerkers, zowel op als buiten het veld, op de hoogte zijn. Wij zullen ten alle tijden toezien op de naleving van dit protocol en de regels zoals door de regering en het RIVM zijn voorgeschreven.


Terug naar het overzicht