Advertorial: Hans & Frietje Mijdrecht

03 april, 2021

In korte tijd een begrip in Mijdrecht en niet alleen door de mooie locatie. Sinds het najaar 2020 (in de tijd van corona, je moet maar lef hebben) is Mijdrecht een ondernemer rijker.

Hans & Frietje, een zaak gedreven door passie met een voorliefde voor lekker eten en gezelligheid. Bij de bar en keuken kunt u terecht voor ambachtelijke frietjes, snacks, huisgemaakte broodjes en heerlijke specials. Maar zeker niet onbelangrijk, in de bar schenken zij wijn van topkwaliteit en is het bier altijd koud! En deze combinatie zal menigeen aanspreken.

Het team van Ricky de Kuijer is gevestigd aan het Burgemeester Haitsmaplein 2 in Mijdrecht en is telefonisch te bereiken onder nummer 0297-228279. Naast het bestellen in de winkel is het uiteraard ook mogelijk een on-line bestelling te doen op www.hansenfrietje.nl. En wenst u alle lekkernij te laten bezorgen, ook dat is mogelijk. Via de site is dit eenvoudig te regelen.

Bij een on-line bestelling wel even opletten dat u de vestiging in Mijdrecht aanklikt, want er bestaat ook een vestiging in Loenen a/d Vecht waar u natuurlijk ook van harte welkom bent maar voor een on-line bestelling is dat niet meteen de voor de hand liggende optie.

Een oproep aan velen: steun ook deze ondernemer en tevens sponsor van Argon. Dit wordt zeer op prijs gesteld en is goed voor onze lokale gemeenschap.


Terug naar het overzicht