Advertorial: Pothuizen Zonwering en veranda’s

05 april, 2021

Bent op op zoek naar kwaliteit in zonwering, raambekleding en veranda’s? Dan bent u bij Pothuizen aan de Industrieweg 45 in Mijdrecht aan het juiste adres.

Pothuizen Zonwering is een onderneming, gespecialiseerd in verkoop en montage van zonwering, raambekleding en veranda’s in het midden- en topsegment van de particuliere en zakelijke markt. Maar ook voor terrasoverkappingen, tuinkamers, glasschuifwanden en rolluiken kunt u bij hen terecht.

Voor een offerte geven zij geheel vrijblijvend advies op maat in hun showroom (dankzij de versoepelingen die zijn ingegaan is het weer mogelijk om deze te bezoeken) waar met elkaar wordt overlegd over de best mogelijke oplossing waarna zij desgewenst thuis bij u komen opmeten.

Pothuizen monteert en plaatst zelf het product en beschikt over een professionele buitendienst. Stuk voor stuk vakmensen, uitgerust met hoogwaardige gereedschappen. Zo wordt alles volgens afspraak gelegd en geplaatst.

Pothuizen is bereikbaar onder nummer 0297-212133, per mail info@pothuizenzonwering.nl en via https://pothuizenzonwering.nl

Ook (of juist) in deze periode zijn er zeer mooie en scherpe acties waar u versteld van staat. Ons advies: neem vrijblijvend contact op en ervaar de vele mogelijkheden.


Terug naar het overzicht