Sportdag voor de jeugd

28 mei, 2021

Ter afsluiting van het seizoen organiseert SV Argon de jaarlijkse sportdag. Waar COVID-19 vorig seizoen nog een grote spelbreker was, is het de organisatie er nu alles aan gelegen om deze sportdag dit jaar wel doorgang te laten plaatsvinden en wel op zaterdag 19 juni.

Dit jaar is deze sportdag een bijzondere jubileumeditie en staan we natuurlijk ook even stil bij de officiële start van het 50 jarig bestaan van deze mooie club. Speciaal voor dit jaar hebben de evenementencommissie, sponsorcommissie en jubileumcommissie de handen in elkaar geslagen om er een bijzonder feest van te maken

De voetballers/voetbalsters van de categorieën JO8, JO9, JO10 en JO11 mogen zich dan uitleven op de diverse onderdelen, die worden begeleid door een speler van het eerste elftal. Omdat het deze dag ook nog eens de officiële start is van het jubileumjaar (Argon bestaat namelijk 50 jaar) mag iedere deelnemer dit jaar één vriendje of vriendinnetje meenemen. Uiteraard hoeft het vriendje/vriendinnetje zelf geen lid te zijn, maar moet wel geboren zijn in 2010, 2011, 2012 of 2013.

Dus voetbal jij in één van de genoemde categorieën en heb jij een vriendje of vriendinnetje die ook geboren in één van eerder genoemde jaartallen, neem hem/haar dan mee! Wij beloven jullie een mooie dag! Opgeven kan via je leider.

Op dit moment is er een COVID-19 richtlijn, dat er geen ouders op het sportpark mogen worden toegestaan. Hopelijk zijn er binnenkort versoepelingen waardoor dat 19 juni weer mogelijk is!


Terug naar het overzicht