Teammanager / Elftalleider 1e elftal

03 juli, 2021

Argon 1 is op  zoek naar een teammanager/elftalleider.

Het eerste elftal bestaat uit 20 spelers en komt uit in de eerste klasse A. Het is een jonge groep, aangevuld met een aantal ervaren spelers. 75% van de spelers heeft gespeeld in de jeugd selectieteams van Argon. De huidige begeleidingsstaf bestaat uit een hoofdtrainer, een assistenttrainer, een fysiotherapeut en een keeperstrainer. Uiteraard kan een teammanager/elftalleider hier niet ontbreken.

De teammanager/elftalleider is een enthousiast persoon die het leuk vind om met spelers en staf de juiste sfeer en beleving te creëren rondom de wedstrijden. Je zorgt ervoor dat alle randvoorwaarden goed zijn geregeld en dat spelers zich optimaal kunnen concentreren op de trainingen en wedstrijden.

Ben jij iemand die kan organiseren en coördineren leuk vindt, die graag met mensen werkt en wil helpen en meedenken met staf en spelers van onze mooie club, dan zijn wij op zoek naar jou. Je bent onderdeel van ons team, waarin iedereen wil presteren, waarin iedereen gelijk is en 'samen doen' onze belangrijkste kernwaarde is. We hebben korte lijntjes en iedereen is toegankelijk en respectvol naar elkaar. Van de reserve doelman tot aan de fysiotherapeut, van de hoofdtrainer tot aan de aanvoerder.

Interesse?

De functie is gedurende de week in te vullen naar je eigen planning. Op zaterdag wordt je aanwezigheid wel verwacht tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Interesse en wil je meer weten? Stuur een kort berichtje naar veldvoetbal@svargon.nl


Terug naar het overzicht