Oproep oude (elftal-)foto's

21 oktober, 2021

SV Argon viert zoals bekend dit seizoen haar 50-jarig jubileum. Er gaat begin januari 2022 een mooi jubileummagazine uitgebracht worden. De jubileumcommissie is op zoek naar foto’s, films, verhalen uit de oude doos, prullaria voor het museum, oude weekbladen etc. etc.

Dit voor zowel het magazine als een mooi (online) archief van de afgelopen 50 jaar! Vooral oude elftalfoto’s zijn erg welkom.

We kunnen u verzekeren, zo’n zoekactie is de moeite waard. Een feest van herkenning wanneer je weer lang vergeten foto’s bekijkt (zoals bijgaande foto van het kampioensjaar 1972/1973) of stukjes leest in oude weekbladen. Een oproep aan u om ook eens in uw archief op zolder of in de kelder te kijken. Maak onze jubileumcommissie blij. Wanneer u spullen heeft die u wilt delen, meldt dit svp via het e-mail adres commercielezaken@svargon.nl of bel met Niels van Yperen (06-51623014).

Heeft u de foto’s niet digitaal, dan kan er altijd een afspraak worden gemaakt om de foto’s te scannen. Laat het magazine svp geen fotoalbum worden van een paar leden en help hen. Wacht hier echter niet te lang mee, foto’s moeten worden uitgezocht, gescand en gedocumenteerd. Dat kost veel tijd. En wanneer u ook nog het nuttige met het aangename combineert door gelijk uw kelder of zolder op te ruimen dan slaat u meteen 2 vliegen in 1 klap..

Succes en bij voorbaat hartelijk dank, wij kunnen niet wachten tot het magazine verschijnt..

Monique Bakker en Niels van Yperen


Terug naar het overzicht