Voortgang competitie

30 november, 2021

Gisteren heeft de KNVB het plan van aanpak (voor zover mogelijk) bekend gemaakt naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen. Omdat er woensdag nog gedebatteerd wordt in de kamer, is er uitsluitend voor komend weekeinde besloten dat:

  • in de A-categorie senioren en jeugd zaterdag niet gespeeld zal gaan worden, met uitzondering van eventueel in te halen wedstrijden, die kunnen indien de teams dat willen ingedeeld worden.
  • in de B-categorie gewoon gespeeld zal gaan worden. Mochten teams hier een probleem mee hebben, zal men in Zeist daar niet moeilijk over doen.


De beslissing over de speelrondes tot aan de winterstop zal genomen worden na afloop van het debat in de kamer, omdat er dan ook een besluit genomen zal zijn over het daadwerkelijk niet kunnen trainen in de avonduren.

In de praktijk komt dat er dus op neer, dat het programma zoals het op dit moment op de website wordt getoond aangehouden kan worden als correct. Wijzigingen worden normaal gesproken binnen een half uur nadat het in Sportlink is kenbaar gemaakt doorgevoerd op onze site. Mocht een team voor zaterdag toch nog iets willen veranderen zoals bijvoorbeeld een aanvangstijd, dan moet je er rekening mee houden dat dit uitsluitend mogelijk is als ook de tegenstander daar mee instemt, zal dus altijd in overleg moeten.


Terug naar het overzicht