Gouden Speld KNVB voor Herman Sloothaak

17 mei, 2022

Tijdens de lancering van het 50 Jarig Jubileum Magazine was er een speciaal moment voor onze al 50 jaar actieve vrijwilliger (en sinds begin 2022 Erelid van SV Argon) Herman Sloothaak.

Herman is al actief als vrijwilliger sinds SV Argon is opgericht. De lijst van functies die hij heeft vervuld is te lang om te vermelden. Van jeugdbestuurslid vanaf de start in 1971 tot scheidsrechter en van omroeper tot verantwoordelijk voor de communicatie inclusief de website en alles wat we dan nog vergeten. Herman heeft het allemaal gedaan en doet het nog steeds, en zoals hij zondag 15 mei heeft aangegeven, gaat hij hier in ieder geval nog wel een jaar of 10 mee door!

Herman werd tijdens de lancering onder toeziend oog van zijn volledige gezin en vele aanwezigen naar voren geroepen door KNVB ambassadeur Wietse Jelles die hem de zeer uitzonderlijke Gouden Speld van de KNVB voor bewezen diensten voor Argon in het bijzonder maar voor het gehele voetbal in het algemeen opgespeld heeft! Dit is de hoogste onderscheiding die een vrijwilliger vanuit de KNVB kan ontvangen en dit is dus echt een uniek moment te noemen.

Herman was zichtbaar geroerd door dit moment. Namens Argon feliciteren we Herman met deze bijzondere terechte onderscheiding!

Hij sprak dan zelf ook de legendarische woorden “ik ben verguld, dat ik dit nog van de KNVB kon verwachten”

Deze onderscheiding bestaat uit een gouden speld en oorkonde en natuurlijk konden ook de bloemen niet ontbreken.

Draag hem met trots Herman, je hebt hem dubbel en dwars verdiend!

Meer foto's op de album pagina.


Terug naar het overzicht